Meso Anglisht Offline APK

Meso Anglisht Offline
Meso Anglisht Offline screenshot 1Meso Anglisht Offline screenshot 2Meso Anglisht Offline screenshot 3Meso Anglisht Offline screenshot 4Meso Anglisht Offline screenshot 5
Mëso gjuhën angleze në mënyrën më të shpejtë dhe më të lehtë.

"Mëso Anglisht Offline" është aplikacion i cili ju mundëson të mësoni gjuhën më të folur ne botë nga pajisja juaj mobile. Gjatë leximit ju mund të krijoni fjalitë apo edhe grupet tuaja favorite dhe t'i qaseni atyre sa herë të ju nevojiten. Poashtu me kapacitetin e fjalëve që posedon (prej 22 000 sosh) ju do të jeni të aftë të komunikoni lehtë dhe në të shumtën e situatave që kan të bëjnë me jetën e përditshme.

Meso Anglisht Offline APK reviews


Login to post your reviews
ermal lala review ermal lala
Më pëlqen shumë
Bravo për një nivel fillestar dhe për udhëtim drejt ndonjë vendi anglisht folës është i mirë.
leo game review leo game
bravo
me ket aplikacion UN do mesoj shum gjera dhe babai im do kenacet
Marsida Halili review Marsida Halili
Bravo
Me keni bere te mesoj anglishten per mendesh jeni njesha
noiva company review noiva company
Aplikacioni i duhur. Shkarkojeni se ja vlen
Valon Bajraktari review Valon Bajraktari
Shum bukur ju lumt
Jeni numer nje
Nardi Gjoka review Nardi Gjoka
Bravo shum apk i mire e i domosdoshem
A Google user review A Google user
Shm cilsor si app por duhet gramatika se ajo esht e rendesishme se fjalet mesohen kollaj
Sebush Salihu review Sebush Salihu
Kishte qen shum me rëndesi Qe te futen disa shprehje edhe per Ne vizitë te Mjeku
Arian Ruli review Arian Ruli
Shum app i mir dhe i pershtatshem per te mesuar anglisht
prd TV review prd TV
Super game
Baci Cela review Baci Cela
Shume I mire si program
Flamur Mici review Flamur Mici
Aplikacion i shkelqyer.
Granit review Granit
《5》
Valentina Goca review Valentina Goca
Just next
Egli Lipi review Egli Lipi
Super