Net1 PocketTV APK

Net1 PocketTV
Net1 PocketTV screenshot 1Net1 PocketTV screenshot 2Net1 PocketTV screenshot 3Net1 PocketTV screenshot 4Net1 PocketTV screenshot 5
NET 1 Pocket TV е новото измерение на телевизията, от която имаш нужда. Телевизията, която е навсякъде и по всяко време с теб. Телевизията, която се побира в джоба ти. Наслаждавай се на разнообразни телевизионни канали в реално време независимо дали имаш Wi-fi или мобилен интерент.


С NET 1 PocketTV получаваш и куп страхотни възможности:

- Да гледаш на живо над 40 телевизионни канала;

- Да превърташ назад до 24 часа;

- EPG програма с пълното съдържание на телевизиите по дни и часове;

- Достъп до над най-слушаните радиостанции;

- Възможност за нотификации за предстоящи предавания и др;

Гледайте любимите си филми, сериали, спортни събития, новини, детски предавания на вашия смартфон или таблет.

NET 1 Pocket TV е мобилно приложение за клиенти на NET 1. Получете повече информация на 0700 35 035, на www.net1.bg или в най-близкия офис на NET 1. NET 1 Pocket TV is the new dimension of television, from which you need. Television, which is everywhere and at any time with you. TV that fits in your pocket. Enjoy a variety of TV channels in real time whether you have Wi-fi or mobile interent.

 
With NET 1 PocketTV and get a bunch of great options:

- to watch live over 40 television channels;

- rewind up to 24 hours;

- EPG program with the full content of television channels on days and hours;

- Access to more than most listened to radio stations;

- Ability to notifications of upcoming shows, etc;

Watch your favorite movies, series, sports, news, children's shows on your smartphone or tablet.
 
NET 1 Pocket TV is a mobile application for customers of NET 1. Get more information on 0700 35 035, of www.net1.bg or the nearest office of NET 1.

Net1 PocketTV APK reviews


Login to post your reviews
Dimitur Manev review Dimitur Manev
Като цяло е добре. Качеството на някои канали е прекалено, но предполагам е с цел гледане на по-големи устройства. Ако приложението се преинсталира сте прецакани - минава лимита на устройства и няма как да махнете старите. За ранно приложение е супер а телевизиите зареждат мигновенно
 review
Булсат имат 4 пъти повече онлайн канала. Идеята е добра, но все още в начален етап.
 review
Абсолютно безполезно. При един акаунт с четири устройства, не позволява дори две. Май наистина е направено, за да излъжат някой да преподписва.
Hristo Kirov review Hristo Kirov
Много калпаво изпълнение. Като начало има правописни(печатни) грешки. Не виждаме как можем да си сменим паролата, освен да излезем от профила и да кажем че сме си я забравили. И уж можеш да имаш максимум 4 устройства, но когато си вкарал 3 и се опиташ да вкараш 4-то ти казва, че си стигнал лимита на устройства и не позволява повече... (ако сме 4 членно семейство, на кого ще му е забранено да гледа телевизия? а и като не ме пуска вътре, дори да бяхме стигнали реалния лимит, ако нямам достъп до старите устройства, как ще махна някое, за да мога да вкарам новото?) Въобще как е минало това тестове преди да се пусне в употреба... не знам
Svetlozar Morfov review Svetlozar Morfov
Най-добрия апп в момента!
 review
С последната версия приложението е уникално бързо и мазно ;)
Adrian Ivanov review Adrian Ivanov
Приложението до известна степен е тромаво и визуално граничи с ранна версия по етап на изработка, оставя усещане за недовършена работа. Качеството на картината като цяло е лошо, независимо от скоростта на връзката. Задължават те да подпишеш/преподпишеш договор. В моят случай като имах договор на 1 месец ми беше все едно дали ще преподпиша, но ако не беше така - никога нямаше да се съглася. Каналите, които предоставят са малко, а качеството както казах - лошо. НЕ си заслужава.
Ivan Krumov review Ivan Krumov
Low resolution on the programs. Otherwise it's OK.
Kalin Tsekov review Kalin Tsekov
Супер приложение
Todor Chiflichki review Todor Chiflichki
Супер, мога да гледам тв от телефона и таблета си. Така няма да изпускам любимите ми придавания и мачове.