Net1 PocketTV APK

Net1 PocketTV
Net1 PocketTV screenshot 1Net1 PocketTV screenshot 2Net1 PocketTV screenshot 3Net1 PocketTV screenshot 4Net1 PocketTV screenshot 5
NET 1 Pocket TV е новото измерение на телевизията, от която имаш нужда. Телевизията, която е навсякъде и по всяко време с теб. Телевизията, която се побира в джоба ти. Наслаждавай се на разнообразни телевизионни канали в реално време независимо дали имаш Wi-fi или мобилен интерент.


С NET 1 PocketTV получаваш и куп страхотни възможности:

- Да гледаш на живо над 40 телевизионни канала;

- Да превърташ назад до 24 часа;

- EPG програма с пълното съдържание на телевизиите по дни и часове;

- Достъп до над най-слушаните радиостанции;

- Възможност за нотификации за предстоящи предавания и др;

Гледайте любимите си филми, сериали, спортни събития, новини, детски предавания на вашия смартфон или таблет.

NET 1 Pocket TV е мобилно приложение за клиенти на NET 1. Получете повече информация на 0700 35 035, на www.net1.bg или в най-близкия офис на NET 1.

Net1 PocketTV APK reviews


Login to post your reviews
Dimitur Manev review Dimitur Manev
Като цяло е добре. Качеството на някои канали е прекалено, но предполагам е с цел гледане на по-големи устройства. Ако приложението се преинсталира сте прецакани - минава лимита на устройства и няма как да махнете старите. За ранно приложение е супер а телевизиите зареждат мигновенно
 review
Булсат имат 4 пъти повече онлайн канала. Идеята е добра, но все още в начален етап.
 review
Абсолютно безполезно. При един акаунт с четири устройства, не позволява дори две. Май наистина е направено, за да излъжат някой да преподписва.
Hristo Kirov review Hristo Kirov
Много калпаво изпълнение. Като начало има правописни(печатни) грешки. Не виждаме как можем да си сменим паролата, освен да излезем от профила и да кажем че сме си я забравили. И уж можеш да имаш максимум 4 устройства, но когато си вкарал 3 и се опиташ да вкараш 4-то ти казва, че си стигнал лимита на устройства и не позволява повече... (ако сме 4 членно семейство, на кого ще му е забранено да гледа телевизия? а и като не ме пуска вътре, дори да бяхме стигнали реалния лимит, ако нямам достъп до старите устройства, как ще махна някое, за да мога да вкарам новото?) Въобще как е минало това тестове преди да се пусне в употреба... не знам
Svetlozar Morfov review Svetlozar Morfov
Най-добрия апп в момента!
 review
С последната версия приложението е уникално бързо и мазно ;)
Adrian Ivanov review Adrian Ivanov
Приложението до известна степен е тромаво и визуално граничи с ранна версия по етап на изработка, оставя усещане за недовършена работа. Качеството на картината като цяло е лошо, независимо от скоростта на връзката. Задължават те да подпишеш/преподпишеш договор. В моят случай като имах договор на 1 месец ми беше все едно дали ще преподпиша, но ако не беше така - никога нямаше да се съглася. Каналите, които предоставят са малко, а качеството както казах - лошо. НЕ си заслужава.
Ivan Krumov review Ivan Krumov
Low resolution on the programs. Otherwise it's OK.
Kalin Tsekov review Kalin Tsekov
Супер приложение
Gabriel Popov review Gabriel Popov
Никакви програми почти...
A Google user review A Google user
Абсолютно безполезно. При един акаунт с четири устройства, не позволява дори две. Май наистина е направено, за да излъжат някой да преподписва.
A Google user review A Google user
Булсат имат 4 пъти повече онлайн канала. Идеята е добра, но все още в начален етап.
Rosen Dobrev review Rosen Dobrev
Ехеееее, много е бързо! Малко са каналите, обаче приложението е супер.
A Google user review A Google user
С последната версия приложението е уникално бързо и мазно ;)
Ivaylo Ivanov review Ivaylo Ivanov
Супер е, само да има повече канали