NLZIET | Online tv-kijken APK

NLZIET | Online tv-kijken
NLZIET | Online tv-kijken screenshot 1NLZIET | Online tv-kijken screenshot 2NLZIET | Online tv-kijken screenshot 3NLZIET | Online tv-kijken screenshot 4NLZIET | Online tv-kijken screenshot 5NLZIET | Online tv-kijken screenshot 6NLZIET | Online tv-kijken screenshot 7NLZIET | Online tv-kijken screenshot 8NLZIET | Online tv-kijken screenshot 9NLZIET | Online tv-kijken screenshot 10
Online tv-kijken doe je met de NLZIET tv app. Bij NLZIET kijk je het grootste online aanbod van alle grote Nederlandse tv-zenders. Met deze tv app kun je waar en wanneer je wilt online tv-kijken; live, terug, begin gemist en vooruit.

Je kijkt programma’s in hoge kwaliteit tot wel een jaar na uitzending terug, of kijk series en shows vast vooruit voordat ze worden uitgezonden op tv. In deze app kijk je niet alleen programma’s terug en vooruit, maar kun je ook live tv-kijken naar de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, SBS6, Net5, Veronica, Disney XD, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuws en NPO Politiek.

Is een live uitzending al begonnen? Klik dan op “Vanaf begin”. Tegelijkertijd is NLZIET ook een handige tv-gids app. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er op tv komt en kun je direct vanuit de gids tv-kijken.

Met de NLZIET app kijk je veel programma’s zonder reclame van NPO Start Plus (voorheen Uitzending Gemist), RTL XL en KIJK onbeperkt op jouw smartphone, tablet, computer, Android TV, Apple TV, PS4 en smart tv.

Wil je weten welke programma’s je allemaal online kunt kijken met de live tv app? Download dan de app en neem alvast een kijkje. Je kunt vrijblijvend zoeken door het gehele aanbod zonder abonnement.

Voor het kijken van programma’s heb je wel een abonnement nodig. Probeer NLZIET de eerste maand voor slechts €0,01. Wanneer NLZIET je goed bevalt, wordt je abonnement automatisch verlengd voor €7,95 per maand. Het abonnement is altijd en makkelijk opzegbaar. Maak eerst een account aan op www.nlziet.nl.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via Facebook, Twitter of [email protected]

Veel kijkplezier!

NLZIET | Online tv-kijken APK reviews


Login to post your reviews
Jasper Schiks review Jasper Schiks
Werkt heel slecht op Device zelf, chromecast werkt wel goed
Johnny - review Johnny -
Soms moet ik afspelen op Chromecast meermaals starten maar verder eigenlijk geen problemen.
Winout Blaauw review Winout Blaauw
Positief verrast door de vernieuwde app Nlziet. Heb m'n proefabonnement gestart want mis in de donkere wintermaanden toch wel sommige commerciële programma's. Het werkt fantastisch samen met de Google Chromecast. Live tv kun je pauzeren en later verder kijken. Maar je kunt ook, als je het eerste gedeelte gemist hebt, ook beginnen te kijken vanaf het begin. De beeldkwaliteit is dik in orde. Ik ben zeer tevreden. Als de prijs 8 euro blijft, dan is dit een betere optie dan de tv die je van je provider krijgt.
Pepijn ten Berge review Pepijn ten Berge
Werkt weer een stuk beter na de laatste update. Eindelijk een werkende notificatie op Android O en casten naar de Shield werkt nu ook. Nu nog de gemankeerde navigatie in de app fixen en dan is het helemaal top. Ook fijn om te merken dat er toch wel iets met de feedback gedaan wordt.
Ralf Bardoel review Ralf Bardoel
App crasht helft van de keren wanneer je wil casten, veel npo uitzendingen missen en video's van rtl geven vaak een "niet gevonden" foutmelding. Relatief veel mankementen voor een betaalde dienst.....
A Google user review A Google user
Chromecast werkt niet altijd even lekker. Vaak begint de serie af te spelen maar moet dan opnieuw laden.. aan mijn wifi ligt dit niet aangezien netflix etc wel goed werkt.
A Google user review A Google user
Waardeloos
Yorick Holkamp review Yorick Holkamp
Werkt regelmatig niet voor een van de zenders, erg jammer
Guido review Guido
Werkt zonder problemen. Ook met langzamer internet.
Phoolto review Phoolto
Wat ik mis is de functie om tijdens een tv uitzending deze vanaf het begin af te spelen. Verder werkt de app niet met custom dpi wat voor bijvoorbeeld ouderen die de display grote aangepast hebben erg vervelend is.
Charly Riggs review Charly Riggs
Keep up the good work.
Robin Kanters review Robin Kanters
Het werkt, maar het heeft een spuglelijke interface die ook nog eens maar half werkt. Misschien een idee om professionele Android-ontwikkelaars in te huren, dit kan echt niet.
Martijn Maris review Martijn Maris
Weinig tot geen mogelijkheden om uitgebreid te zoeken. Zoeken op genre bijv. Hiernaast lever zoeken op 'film' niet de juiste resultaten. Waardeloos
Suzanne l'Ami review Suzanne l'Ami
Speciaal geabonneerd voor Expeditie Robinson. Geen vd videos werkt! Erg vervelend! Please fix ASAP!
Peter B review Peter B
Crasht helaas regelmatig, maar heeft gelukkig werk Chromecast ondersteuning. Vreemd genoeg is de aflevering De Ridder van 4 november niet in de App te vinden, maar wel op de website. Buggy dus...