OVERSPORT icon

OVERSPORT

1.9.200 · OVERSPORT LTD

Platforma sportive shqiptare. Ekskluziviteti i SERIE A për Shqipëri dhe Kosovë


Download (16.99 MB)

OVERSPORT APK latest version info

Offers Free
Version 1.9.200
Rating
★★★★★
★★★★★
(4.00/5)
Updated
Developer OVERSPORT LTD
Category Apps, Sports
ID com.oversport.webtv
Requirements 5.0
Installed31K+

OVERSPORT 1.9.200 APK description

Oversport platforma e vetme sportive televizive shqiptare e cila transmeton ekskluzivisht SERIE A TIM për territorin e Shqipërisë dhe Kosovës. Oversport mundëson për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit që jetojnë e punojnë në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G/5G.
Me nisjen e sezonit të ri sportiv, OVERSPORT do të transmetojë për ju të gjithë Serinë A Tim për një total prej 10 ndeshjesh ekskluzivë në ditë, të cilës do ti shtohet edhe Liga Skoceze.

ÇFARË SHIKON ME OVERSPORT MOBILE?
OVERSPORT poster
OVERSPORT latest version

Me Oversport , ke televizionin me vete kudo. Tashmë nuk duhet të zgjedhë mes programeve sportive dhe impenjimeve të tjera sepse me Oversport mund t'i shohësh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë në rrugë, autobus, plazh etj. Ju mund te shikoni sportin që dëshironi në çdo kohë në çdo vend me një klikim të vetëm!
Përveç ligave të futbollit SERIE A TIM dhe SPFL, paketa e abonimit përfshin evente e kampionate nga shumë disiplina të ndryshme sportive. Gjithashtu nëpërmjet kanaleve tona do keni mundësinë për të ndjekur filma dhe dokumentar të ndryshëm mbi sportin.
Me "Catch Up" mund të shikoni të gjitha programet e preferuara dhe pas përfundimit të tyre. Live Tv lejon kryerjen e regjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekur nga të gjithë bashkatdhetarët.
Paketa e abonimit përfshin dhe Video on Demand me një galeri të pasur me evente të ndryshme sportive. Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të perzgjidhni nëntituj në shqip ose në anglisht për filmat on demand.Vëmendje:
Oversport mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbsp 3G,4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar mb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje "small screen" në tjetrën duke bërë më parë "log out"(dalje) nga pajisja fillestare.
Shikoni online në telefonin dhe tabletin tuaj.
Sport dhe Turnetë që mund të shikoni në Oversport janë:
• Kampionati i SERIE A TIM
• Liga Skoceze (SPFL)
• Garat e Klubeve CEV (Kampionati evropian i volejbollit)
• Ligat Evropiane CEV, Kualifikimi Olimpik, Gara në plazh dhe dëborë 2021 - 2025
• Turi Botëror i Atletikës 2021-2024
• Turi botëror i lojërave të brendshëm të atletikës
• Maratona Romë & Berlin
• Lojërat Paraolimpike Paris & Pekin
• Turi botëror i (Shoqatës Profesionale të Squash) / (PSA) (Burra & Gra)
• Turi i eSERIA A
• Lajmet e fundit mbi sportin me vetëm një klikim;
• Filmat dhe seritë televizive më të mira nga bota e sportit;

Kujdesi ndaj Klientit:
Operatorët tanë janë në dispozicion online Non-Stop 24/7 Facebook/Twitter/Instagram. Mob: (355) 69 349 6564 | Viber/Whatsapp: (355) 69 349 6564 | Email: [email protected]
Show more ↓
Download (16.99 MB)

Latest change log:

Bug Fixing

Other version

Version Arch OS Updated
1.9.200 (3 variants) Bundles arm64_v8a_12468877.apk Android 5.0+ 2022-10-01 (2 months ago)
1.9.198 (3 variants) Bundles arm64_v8a_12468877.apk Android 5.0+ 2022-09-25 (2 months ago)
1.9.196 Universial Android 5.0+ 2022-04-15 (7 months ago)
1.9.190 Universial Android 5.0+ 2021-12-10 (11 months ago)
1.9.188 Universial Android 5.0+ 2021-12-07 (1 year ago)
1.9.186 Universial Android 5.0+ 2021-12-03 (1 year ago)