Vyssan lull icon

Vyssan lull

1.5 · ListenApp


Vyssan lull APK latest version info

Offers Free
Version 1.5
Rating
★★★★★
★★★★★
(0.00/5)
Updated
Developer ListenApp
Category Apps, Books & Reference
ID com.commind.listenapp.vyssan_lull
Requirements 1.6 and up
Installed0+

Vyssan lull 1.5 APK description

Swedish audio book.
Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.
Ljudbok.
Av Carin Gerhardsen.
Längd: 10h:07min. Storlek: 218mb
ListenApp ”svenska ljudböcker i Din smartphone”.
Detta är en ljudboksapplikation där du laddar ner en hel ljudbok och lyssnar på när det passar dig. Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!
Minneskort krävs.
Handling:
Conny Sjöberg och hans kollegor på Hammarbypolisen i Stockholm står handfallna inför den brutala avrättningen av en filippinsk kvinna och hennes två små barn i deras lägenhet.

Halsarna är avskurna och det finns blod överallt men inga spår av gärningsmannen.

Barnens svenske far lever isolerat, nästan utan kontakt med omvärlden. Och hur kunde kvinnan, på de små summor hon tjänade på svartstädning, ha råd med en lägenhet värd flera miljoner?

Berättelsen har sin upprinnelse i någonting som hände för länge sedan, när ett ungt par en solig majdag stannar till med bilen vid en kiosk för att köpa lördagsgodis till de två små pojkar som leker i baksätet.

Vyssan lull handlar om skuld, en skuld som präglat de inblandade i årtionden och som kommer att leva vidare tills alla är borta. Med snabba klipp och högt tempo för Carin Gerhardsen berättelsen framåt och släpper inte greppet om läsaren för ett ögonblick. Vyssan lull är den tredje boken i den populära Hammarbyserien som hittills sålt i över 100 000 exemplar.

Show more ↓

New Apps